O Nama
O Nama
O Nama
Osnovan 2006, Meixin Optoelectronics Technology Co. Ltd. postao je jedan od vodećih proizvođača zavarivačkih kaciga u Kini. Isporučujemo sve vrste proizvoda za zaštitu očiju za procese zavarivanja, uključujući naočale za zavarivanje, kacige za zavarivanje s fiksnim sjenilom, respiratore za pročišćavanje zraka i opremu itd.
Do sada već imamo oko 20% globalnog tržišnog udjela, proizvodeći više od 2,000,000 kaciga godišnje, opslužujući kupce iz više od 70 zemalja iz cijelog svijeta.
oko
Međunarodno smo prepoznati po inovativnoj tehnologiji, visokoj kvaliteti i bogatom tržišnom iskustvu. Ponosno posjedujemo neovisni tim za istraživanje i razvoj s 20% naših zaposlenika koji su tehničari, što nam omogućuje pružanje naprednih znanstvenih istraživanja i kontinuiranih tehnoloških inovacija. Mi posjeduje 30+ neovisnih prava intelektualnog vlasništva a naši su proizvodi dosegli međunarodnu naprednu razinu u industriji.
Za razliku od tradicionalnih trgovačkih tvornica, mi rušimo barijere između kupaca i tvornica, a cilj nam je olakšati poslovanje i ostvariti svaku ideju koju imate o kacigama za zavarivanje.
Koje usluge možemo pružiti
Koje usluge možemo pružiti
Imamo bogato proizvodno iskustvo, profesionalni prodajni tim, kompletne kalupe, prilagodbu proizvoda, uslugu na jednom mjestu (od proizvodnje do pakiranja), a jaki postprodajni tim može vam pružiti savršenu uslugu
Kontrola kvalitete
Kontrola kvalitete
Provest ćemo kontrolu kvalitete sirovina, poluproizvoda i gotovih proizvoda kako bismo kontrolirali svoje proizvode kako bismo održali visok standard kvalitete

Vruće kategorije

sve kategorije